Κλοπ: «Ήταν ματς υψηλού ρυθμού, πήραμε πολύ δύσκολη νίκη»

Με το εισιτήριο στο χέρι της πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά το «διπλό» στο «Τζουζέπε Μεάτσα» επί της Ίντερ (2-0). 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ αναγνώρισε τη δυσκολία του ματς και την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του από τους «νερατζούρι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Ηταν ένα ματς που παίχτηκε σε απίστευτα υψηλό ρυθμό. Αρχίσαμε καλά όμως στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στην άμυνα και στο χώρο του κέντρου. Σε τέτοια ματς θα πρέπει να κρατάς περισσότερο τη μπάλα και εμείς δεν το κάναμε αυτό όσο θα έπρεπε. Δεν μπορείς όμως να έρχεσαι εδώ και να ελπίζεις απλά να έχεις μία υπέροχη βραδιά για να πάρεις το αποτέλεσμα. Εμείς δεν είχαμε υπέροχη βραδιά αλλά αρκετά καλή για να πάρουμε πολύ δύσκολα τη νίκη. Σκοράραμε δύο πανέμορφα γκολ. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με ό,τι συνέβη με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ντιόγκο Ζότα που έπρεπε να βγει λόγω προβλήματος στον αστράγαλο».

Από την πλευρά του ο Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε τα εξής:

«Ελπίζουμε να μην βρίσκουμε πάντα απέναντί μας την Λίβερπουλ. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, σίγουρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η δικιά μου Ίντερ τους κοίταξε στα μάτια και αξίζαμε σίγουρα περισσότερα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος