Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου

Η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου αύριο στις 10 το βράδυ για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Δύο από τους τρεις μεγάλες αστέρες της γαλλικής ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ, ήταν αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι λόγω τραυματισμών. Όμως και οι δύο τους βρέθηκαν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα και οι ελπίδες των «Παριζιάνων» να συμμετέχουν και οι δύο τους στο παιχνίδι αυξάνονται κατά πολύ.

Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Μπαπέ αντιμετώπιζε έναν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό του μηρό, ενώ ο Λιονέλ Μέσι είχε τραυματιστεί στον ιγνυακό τένοντα στο παιχνίδι για το Κύπελλο Γαλλίας ενάντια στην Μαρσείγ.

Οι δύο αστέρες της ομάδας που βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα στο Πριγκιπάτο, όπου η ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ομάδα της Μονακό. Όμως και οι δύο έδωσαν το «παρών» στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και μάλιστα βρίσκονται στους 22 παίκτες που επιλέχθηκαν για τον αγώνα, ενώ αύριο θα κριθεί αν ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα τους συμπεριλάβει στην βασική ενδεκάδα ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος