Κιλιάν Μπαπέ: Αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ

Μετά από τον τελικό όπου η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κέρδισε την Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πολλά γράφτηκαν για τον τερματοφύλακα της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες και την προκλητική συμπεριφορά του, τόσο στην απονομή, όσο και στους πανηγυρισμούς στο Μπουένος Άιρες, στους οποίους συνεχώς «πείραζε« τον άνθρωπο που έκανε χατ-τρικ για λογαριασμό της ηττημένης Γαλλίας.

Τα «πειράγματα» του Αργεντινού τερματοφύλακα ξεκίνησαν από την απονομή του «Χρυσού Γαντιού», βραβείο που δίνεται στον καλύτερο τερματοφύλακα του Μουντιάλ. Ο Μαρτίνες, εμφανώς χαρούμενος αλλά και εκνευρισμένος από τους Γάλλους οπαδούς, αποφάσισε να πανηγυρίσει κρατώντας το τρόπαιο με προκλητικό τρόπο, για να πειράξει τους Γάλλους οπαδούς.

Κιλιάν Μπαπέ: Αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ

Σε βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν-Ζερμέν, ο Μπαπέ φαίνεται πως γελάει με κάτι που του λένε οι συμπαίκτες του, ενώ κρατάει ένα κόκκινο αντικείμενο στο χέρι του. Ύστερα το ακουμπά χαμηλά στην κοιλιά του, αντιγράφοντας τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, δείχνοντας επίσης πως δεν τον έχουν επηρεάσει όσα έχει κάνει ο Αργεντίνος τερματοφύλακας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος