Κιλιάν Εμπαμπέ: Δεν με ενδιαφέρουν οι πανηγυρισμοί του Μαρτίνες

Array

O επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Εμπαμπέ, μίλησε για πρώτη φορά για τους πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος συνεχώς «πείραζε» τον ίδιο, είτε μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου στα αποδυτήρια ο Αργεντίνος ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαμπέ, είτε στην παρέλαση της εθνικής Αργεντινής, όπου ο Μαρτίνες είχε μαζί του μία κούκλα με το κεφάλι του Εμπαμπέ να κλαίει.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε το Στρασβούργο με 2-1, με τον Κιλιάν Εμπαμπέ να δίνει την νίκη στην ομάδα του με πέναλτι στο 95. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εμπαμπέ έκανε δηλώσεις απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων, ένα από αυτά ήταν και η άποψη του για τις πράξεις του τερματοφύλακα της Αργεντινής.

Πάνω σε αυτό αλλά και τον συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι, δήλωσε: «Οι πανηγυρισμοί του, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Πραγματικά δεν θα χαλάσω την ενέργεια μου πάνω σε ανώφελα πράγματα. Το σημαντικό για μένα τώρα είναι να τα δώσω όλα για την ομάδα και ανυπομονούμε για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι για να συνεχίζουμε να νικάμε τους αγώνες μας.»

Ύστερα ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον Μέσι μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απαντώντας: «Μίλησα μαζί του μετά τον αγώνα. Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους του στόχους, όπως και για μένα, αλλά εγώ απέτυχα. Πρέπει όμως πάντα να είσαι σωστός αθλητής με ήθος. Δεν θα ξεπεράσω το γεγονός ότι χάσαμε τον τελικό, όμως η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν φταίει που χάσαμε, όποτε είμαι εδώ με όση θετική ενέργεια μπορώ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος