ertnews.gr

Κι επίσημα «κόκκινος διάβολος» ο Βαράν

27/07 22:29
Κι επίσημα «κόκκινος διάβολος» ο Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και μέρες είχε γνωστοποιηθεί πως ο Γάλλος σέντερ μπακ θα αποχωρούσε από τη «Βασίλισσα» με προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα (27/7) η μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού επισημοποίηθηκε, οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η μεταγραφή του Βαράν θα κοστίσει στους «κόκκινους διαβόλους» 50 εκατ. ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της, η «βασίλισσα» ανέφερε: «Η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ραφαέλ Βαράν. Ο σύλλογός μας σε ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των 10 ετών στις οποίες υπερασπίστηκες τη φανέλα μας, με την οποία κέρδισες 18 τίτλους: 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Super Cup Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 3 Supercopa. Η Ρεάλ θέλει να στείλει τις ευχές της στον Ραφαέλ Βαράν και στην οικογένειά του για καλή τύχη στο νέο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του».

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ ανακοίνωσε: «Ο σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Γάλλου διεθνούς αμυντικού και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Ραφαέλ Βαράν. Μένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις και να διευθετηθούν οι όροι του συμβολαίου του παίκτη».

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version