Και όμως περνάει….

Του Δημήτρη Καϊμά

Την Μπριζ, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Μπριζ, δεν είναι το τεράστιο ποδοσφαιρικό όνομα, στον Ευρωπαϊκό χάρτη. Είναι όμως ομάδα. Η Μπριζ είναι από τις κορυφαίες Βελγικές ομάδες, που τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και αξιόπιστο σύνολο.

Όποιος πιστεύει στις παραδόσεις, θα γύρει την ζυγαριά υπέρ των Βέλγων.

Οι παραδόσεις όμως είναι για να σπάνε και θα σπάσει…

Ο Παναθηναϊκός, ξεπέρασε τα οικονομικά του προβλήματα και έπεσε χρήμα στις μεταγραφές. Στο τριφύλλι, έχουν δύο στόχους να πάρουν το πρωτάθλημα και να αγωνισθούν στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Θέλουν οπωσδήποτε Champions League, για να δείξουν και εντός της πράσινης οικογένειες, αλλά και ευρύτερα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι ο Παναθηναϊκός επέστεψε για τα καλά…

Αγωνιστικά είναι έτοιμος να το πράξει; Ναι. Σίγουρα Ναι. Ο Παναθηναϊκός κράτησε το περυσινό κορμό, ενώ ήρθαν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Σάντσεθ, ο Βέμπερ, ο Εσιέν, ο Βέμερ, ο Λουντ, για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το τριφύλλι. Μπορεί ο Εσιέν να είναι ανέτοιμος, αλλά στην διάθεση του Αναστασίου, θα είναι οι υπόλοιποι. Και θυμηθείτε ένα όνομα. Γιανς Βέμερ. Ο Γερμανός θα βγάλει μάτια και θα αγαπηθεί, από τους φίλους του τριφυλλιού.

Με όποιο ρίσκο, διαθέτει μια τέτοια πρόβλεψη, ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί, στα play off του Champions League. Εκεί θα δούμε τον αντίπαλο και θα κρίνουμε ανάλογα….

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος