«Καθάρισε» από το πρώτο μέρος η Ράγιο Βαγιεκάνο, «ανάσα» για Τορίνο, μεγάλη νίκη η Βερόνα

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται να ωφέλησε την Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία μετά από μία ήττα (Ρεάλ 2-1) και μία ισοπαλία εντός (0-0 με την Θέλτα) επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας πολύ εύκολα της Μαγιόρκα με 3-1, στο τελευταίο χρονικά ματς της 14ης αγωνιστικής της La Liga.

Η «σεμνή τελετή» στο «Βαγέκας» είχε ουσιαστικά τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα, βάζοντας τις βάσεις για το «τρίποντο». Οι «νησιώτες» μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2) και θα προσπαθήσουν στη συνέχεια να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΟΡΙΝΟ

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Τορίνο με 2-1 επί της Ουντινέζε, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Serie A.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν πριν τον αγώνα στους 14 βαθμούς και ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου ν΄ «αναπνεύσουν» βαθμολογικά. Η «γκρανάτα» τελικά ήταν αυτή που πανηγύρισε με τα γκολ των Μπρεκάλο και Μπρέμερ, ανεβαίνοντας στην 11η θέση της κατάταξης, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παρότι μείωσαν με τον Φορεστιέρι στο 77΄ δεν απέφυγαν τελικά την ήττα παρέμειναν στην 15η.

ΒΕΡΟΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ

Η Βερόνα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο και πλέον μήνα. Μετά την ήττα από την Μίλαν στις 16 Οκτωβρίου, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ξεκίνησε ένα σερί πέντε αγώνων με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες, η τελευταία απόψε με 2-1 επί της Έμπολι.

Το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γάλλου, Αντριέν Ταμεζέ από ασίστ του Μπαρακ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η Έμπολι ισοφάρισε προσωρινά με τον Ρομανιόλι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το βαθμό κι έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη μετά το εντός έδρας 2-2 με την Τζένοα

Επιμέλεια: Γιάννης Κάρμας 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος