Κατάρ-Ολυμπιακός 1-1

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, σε φιλική αναμέτρηση, που έλαβε χώρα, στην Ζυρίχη! Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές καθώς η ζέστη με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας, δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, να παρουσιάσουν ένα καλό θέαμα.

Η φιλική αναμέτρηση, έγινε για να ενισχυθεί η UNICCEF. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες της διασποράς, που κατοικούν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Aπό πλευράς UNICEF το παρών έδωσε ο Μπέντζαμιν Ριόντελ, στέλεχος του του οργανισμού. Συνομίλησε με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τα μέλη της Διοίκησης που συνόδευαν την αποστολή σε αυτό το ταξίδι στην Ελβετία

Με τον Ολυμπιακό, ως αλλαγή έκανε την πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση, ο Αργεντινός Καμπιάσο. Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να έχει καλή κυκλοφορία και να φτάσει στην εστία του Κατάρ. Οι αντίπαλοι δεν κλείστηκαν και δοκίμασαν να βγουν μπροστά, επιχειρώντας δύο-τρία σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο και δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ρομπέρτο. Οσο για το σύστημα, ο Μάρκο Σίλβα για μια ακόμη επέλεξε το 4-2-3-1.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Κατάρ, στο 79’ με κοντινό πλασέ του Χασάν στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 88′ με τον Ντοσεβί να σεντράρει και ο Σιόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΤΑΡ: Αμίνε, Μούσα, Φαντλάλα, Σιντίκ, Μούφτα, Αλχαϊντός (c), Άνταμ, Μοχάμεντ, Τρεζόρ, Μουντάρι, Άμπντεϊρχμαν.
Στον πάγκο ήταν και οι Αμπονόρα, Αλσίμπ, Μουκτάρ, Ταΐμν, Αλί, Αμπντουλά, Καλίφα, Χασάν, Αλζιργκί.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Βούρος, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον.
Αγωνίστηκαν και οι Καμπιάσο, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Πουλίδο, Κασάμι, Ντοσεβί, Χάρα και Μανιάτης.
Διαιτητής ήταν ο Ελβετός Άμχοφ Σασέχα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Έντι Κάουφμαν και Μάρκο Ζούρκερ.

Πηγή: Ολυμπιακός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ