Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε την αίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Μάνου Παπαδόπουλου, για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ.
Επιπλέον, αποφασίστηκε πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια άκρως καυστική ανακοίνωση για την απόρριψη της αίτησης των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Μάνου Παπαδόπουλου και έκανε λόγο για «Δικαστική παραμονή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).
Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.
Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.
Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου.»
ΠΗΓΗ: ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος