«Επανεκκίνηση» το μετάλλιο για την «ασημένια» Κατερίνα Στεφανίδη

Array

Η μεγάλη κυρία του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, κατέκτησε ακόμα ένα μετάλλιο για τη χώρα μας, ασημένιο αυτή τη φορά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, η πρωταθλήτριά μας έκανε την καλύτερή της επίδοση για φέτος, ξεπερνώντας τα 4 μέτρα και 75 εκατοστά.

Η απονομή του μεταλλίου της θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 και το ERTNews.gr. Η απονομή θα είναι μία από τις τέσσερις που θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος στις 21:00.

Η έκπληξη στο ξενοδοχείο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, έτυχε θερμής υποδοχής από την ελληνική αποστολή κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο. Στο λόμπι του ξενοδοχείου την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς φίλοι και συναθλητές της την αποθέωσαν για τη σπουδαία διάκρισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Στεφανίδη: Οι συνθήκες δεν με ευνόησαν – Κάνω reboot

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το τέταρτο σερί μετάλλιο. Αισθάνομαι σαν να είναι ένα νέο ξεκίνημα, όπως όταν όλα άρχισαν στη Ζυρίχη με το ασημένιο το 2014. Μία επανεκκίνηση με ένα ασημένιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήρθαμε για να κάνουμε καλύτερη επίδοση στη σεζόν“, δήλωσε στην ΕΡΤ.

Για ακόμα μια φορά οι συνθήκες δεν με ευνόησαν. Θεωρούσα αντίπαλο τη Σλοβένα αλλά η Φινλανδή δεν επηρεάστηκε από τις συνθήκες, αφού ήταν πιο μεγαλόσωμη. Νομίζω έκανε τον αγώνα της ζωής της, με 20 πόντους ατομικό ρεκόρ” πρόσθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος