Κ. Ρονάλντο: «Υπήρχε πίεση πριν το ματς αλλά κάναμε απίστευτη εμφάνιση»

Ενθουσιασμένος μετά την σημαντική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ με 3-0 είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Με τα τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Έντινσον Καβάνι και του Μάρκους Ράσφορντ οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν μία εμφατική νίκη στο βόρειο Λονδίνο. Με αυτόν τον τρόπο «αντέδρασαν» άμεσα μετά την εντός έδρας συντριβή από την Λίβερπουλ. Ο 36χρονος έδειξε σε δηλώσεις του την ικανοποίησή του για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

«Γνωρίζαμε πριν από το ματς ότι θα είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Υπήρχε πίεση στην ομάδα, ήμασταν στεναχωρημένοι, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θα μπορούσαμε να δώσουμε μια καλή απάντηση. Παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι.

Φυσικά η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου, τα γκολ μου, τις ασίστ μου και το έκανα σήμερα και νιώθω πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Αλλά όσον αφορά την ομάδα, ήταν μια απίστευτη εμφάνιση κατά τη γνώμη μου».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Λίβερπουλ: «Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα στην Premier League. Αλλά, ξέρετε, ελπίζω αυτή τη φορά να γυρίσουμε σελίδα. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό το καταπληκτικό απόγευμα. Κερδίσαμε 3-0 σε ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και είμαστε τόσο πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.»

Για την πίεση που αισθάνεται ο ίδιος: «Η κριτική θα γίνεται πάντα. Δεν ενοχλούμαι προσωπικά, διότι έχω παίξει 18 χρόνια ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα λένε πως είμαστε τέλειοι και μια άλλη ότι είμαστε χάλια. Το ξέρω και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, αλλά είναι πάντα καλύτερο όταν ο κόσμος σε επαινεί και είναι ευχαριστημένος μαζί σου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος