Ιταλικά ΜΜΕ: «Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς» – Θύρα 7: «Στις 18:00 υποδεχόμαστε έναν Έλληνα παικταρά»

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο Έλληνας διεθνής στόπερ σύμφωνα με ιταλικά μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι «το ταξίδι του Μανωλά στην Ελλάδα δεν ήταν ακριβώς για… “ένα προσωπικό ζήτημα” αλλά για να διαπραγματευτεί από κοντά με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αναμένεται να μείνει στην πατρίδα του και για τις ημέρες των Χριστουγέννων και πιθανότατα η ναπολιτάνικη εμπειρία του μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ο Μανωλάς πέταξε για την Ελλάδα για να μιλήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό για μία σειρά από όχι τόσο ευκαταφρόνητες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Η Νάπολι μπορεί να εισπράξει 3-4 εκατ. ευρώ από την παραχώρησή του, αλλά το σημαντικότερο θα εξοικονομήσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ ετησίως ως το 2024 που είναι το συμβόλαιό του».

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως «ο αντικαταστάτης του Μανωλά θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγη ώρα η «Θύρα 7» έβγαλε μια ανακοίνωση που αφήνει πολλά να εννοηθούν. «Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! Στις 18:00 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα! Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!» ανέφερε η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος