Ισόβιο αποκλεισμό του διαιτητή Ανδρέα Παππά ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τον ισόβιο αποκλεισμό του διαιτητή Ανδρέα Παππά από το ποδόσφαιρο ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της στην ΕΠΟ. Θέση που υποστήριξε τονίζοντας, στο σχετικό έγγραφο. πως ο ρέφερι «προκάλεσε με τη συμπεριφορά και την ανικανότητά του».

Ο Ανδρέας Παππάς ήταν ο διαιτητής στον πρόσφατο επεισοδιακό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στο «Δικέφαλο» και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που εκ νέου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, αναφορικά με επαφές που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το που θα μπορούσε, αν το επέλεγε, να χτίσει νέο γήπεδο για την ομάδα, διευκρινίζεται από τους «ασπρόμαυρους» πώς δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση, αλλά και το ότι η μόνη, μέχρι στιγμής, τοποθέτηση για γήπεδο είναι η δέσμευση του ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδη, πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες το «σπίτι» του ΠΑΟΚ να παραμείνει στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς, δεν έκρυψαν, επιπλέον, σήμερα την απορία τους για τη μη κλήση στην Εθνική ομάδα, για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της για το 2016, με το Μαυροβούνιο (24/3) και την Ισλανδία (29/3), του Μάρκου Βελλίδη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ