Ισόπαλος στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε στο 1-1 στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, κόντρα στην Αλ Τααβόν.

Οι «πράσινοι» έδωσαν την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση επί Ολλανδικού εδάφους, έχοντας καλά και κακά διαστήματα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αδυνατούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 38ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα με γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Παρ’ όλα αυτά, οι τυπικώς φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από δύο λεπτά, με γκολ του Μαβαμπά, λόγω λάθους της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» άλλαξε τους 9 από τους 11 ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας στο χορτάρι μόνο τον Σωκράτη Διούδη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Οι «πράσινοι» άρχισαν να «ρολάρουν», έβγαλαν αυτοματισμούς και δημιούργησαν επικίνδυνες επιθέσεις, ωστόσο το 1-1 αποτέλεσε και το τελικό σκορ του πρώτου φιλικού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Ρόμπι, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος, Μακέντα.

Β’ ημίχρονο: Διούδης (61’ Χριστογεώργος), Σάντσεθ, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Σιδεράς, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (55’ Αθανασακόπουλος), Μπουζούκης (71’ Καμπετσής), Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης

ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ (Νέστορ Ελ Μαέστρο): Κάσιο, Γιαζίντ, Ταβάμπα, Σάντρο, Νουάφ, Αμποζμπάν, Κάντι, Σμουχάν, Παϊντόντ, Τζάγκο, Αμίσι

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος