Ιμπραΐμοβιτς: «Ως παιδί μιμήθηκα τον Ρονάλντο, αλλά δεν τα κατάφερα»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκάλεσε ακόμη μία φορά αίσθηση με τις δηλώσεις του, καθώς έβγαλε το καπέλο στο «Φαινόμενο», ενώ κλήθηκε να απαντήσει στο ποιος είναι ο μεγαλύτερος αθλητής ανεξαρτήτως αθλήματος, επιλέγοντας τον Μοχάμεντ Άλι.

Αφού ονόμασε τον θρυλικό μποξέρ ως τον μεγαλύτερο αθλητή ανεξαρτήτως αθλήματος, ο Σουηδός σε δηλώσεις του στην Corriere dello Sport, μίλησε για τον Ρονάλντο Ναζάριο, αλλά και τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι.

«Για μένα, Ρονάλντο είναι το “φαινόμενο”. Περισσότερο από τον Μαραντόνα; Δεν έχω ζήσει τον Μαραντόνα. Ίσως για άλλες γενιές είναι ο πιο δυνατός από όλους. Αλλά είδα τον Ρονάλντο στη ζωή και ως παιδί τον μιμήθηκα. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα, δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο εκείνος».

Για τους Μέσι – Κριστιάνο, τόνισε: «Είναι και οι δύο πολύ δυνατοί. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν θα επέλεγα τον Μέσι επειδή έχω παίξει μαζί του, τον έχω δει από κοντά και ξέρω ότι όλα όσα κάνει είναι από τη φύση, δεν είναι χτισμένα. Είναι όλα κίνηση, όλα φυσικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος