Ιμπραΐμοβιτς: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, θα το έκανα ξανά και ξανά» (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως ήταν πρόθεσή του να χτυπήσει τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα στην πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ Σουηδίας και Ισπανίας, έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση για τη συμπεριφορά του Ισπανού αμυντικού.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν θέλησε να απολογηθεί προς τον αρχηγό της Τσέλσι για το χτύπημά του. Εν αντιθέσει, ανέφερε πως ήταν εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του και ήθελε να… πάρει το αίμα του πίσω.

«Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα.

Δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι “απαγορεύεται να τα κάνεις αυτά σε εμάς”. Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας.

Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. 100% θα το έκανα ξανά», τόνισε ο Ζλάταν στον Guardian.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος