Ιμπραΐμοβιτς: «Έβγαλα στη σύνταξη… ολόκληρη τη Δανία»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε δύο γκολ στον ισόπαλο αγώνα της Δανίας με την Σουηδία στην Κοπεγχάγη και σε συνδυασμό με την νίκη της Σουηδίας την περασμένη Παρασκευή με 2-1 στη Στοκχόλμη, οδήγησε την ομάδα του στην τελική φάση του EURO 2016 που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. O «Ιμπρα» εμφανώς ενοχλημένος από τα ΜΜΕ της Δανίας, τα οποία έγραφαν, παραμονές του αγώνα, πως με τον αποκλεισμό της Σουηδίας ο διεθνής φορ θα αποσυρθεί με σκυμμένο το κεφάλι από  την εθνική ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε μια καυστική δήλωση-απάντηση: «Οι Δανοί έλεγαν πως θα με βγάλουν στη σύνταξη. Ε, λοιπόν, εγώ έστειλα όλη τη χώρα τους στη σύνταξη», δήλωσε σχετικά ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δέχεται σήμερα νέα «πυρά» από τον Τύπο της Δανίας.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά το τελικά της διοργάνωσης, το ερχόμενο καλοκαίρι, ο αρχηγός της εθνικής Σουηδίας δεν πήρε ξεκάθαρη θέση: «Πρώτα είναι το EURO, μετά θα αποφασίσω. Είναι νωρίς τώρα για τέτοιες κουβέντες».

Στο μεταξύ ο Τζίμι Ντουρμάζ υποκλίθηκε στο ταλέντο του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός διεθνής άσος του Ολυμπιακού δήλωσε για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα: «Tώρα θα το διασκεδάσουμε. Δώστε του ό,τι μπορείτε να του δώσετε, είναι ο βασιλιάς. Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται μεγαλύτεροι με τον καιρό και ο Ζλάταν δείχνει ότι πραγματικά είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών στη Σουηδία και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος