Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία για την διαιτησία

Η αγγλική ομάδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Νότιγχαμ Φόρεστ, θα καταθέσει επίσημη και έγγραφη διαμαρτυρία στην Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telegraph”. Η ομάδα έχει πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία στους αγώνες της, στην πρώτη χρονιά που έχει επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, η ιστορική ομάδα με τις δύο κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συντάσσει μια λεπτομερή επιστολή την οποία σκοπεύει να στείλει στην Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας, της οποίας το περιεχόμενο θα είναι η απαρίθμηση των διαιτητικών λαθών που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας στα παιχνίδια του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος. Η επιστολή θα περιέχει τα λάθη που εικάζεται πως έγιναν στους αγώνες με την Έβερτον, την Μπρέντφορντ, την Γουλβς και την Φούλαμ.

Σύμφωνα με την “Telegraph”, την εντολή για την σύνταξη της επιστολής την έδωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσης καταγγελίας στην Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος