Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε νικήτρια πριν ακόμη αγωνιστεί

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο βρίσκονται στην αρχή τους, ωστόσο η Ναόμι Οσάκα γρήγορα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πέρασαν μόλις δυο ημέρες μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η Ιαπωνέζα αθλήτρια άναψε την Ολυμπιακή φλόγα και αμέσως βρέθηκε στο γήπεδο για να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή (25/07), η Ναόμι επικράτησε επί της Κινέζας Τζενγκ με 2-0 σετ.

Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε νικήτρια πριν ακόμη αγωνιστείΜετά την σημερινή ήττα της Μπάρτι από την Σάρα Σορίμπες με 2-0, η Οσάκα κατέλαβε και επίσημα τον τίτλο του “φαβορί” για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Το φετινό χρυσό μετάλλιο αποτελεί μεγάλο κίνητρο και ευκαιρία για εκείνη.

Η Οσάκα έχει περάσει από “χίλια κύματα”, καθώς μετά την αποχώρησή της από το Ρολάν Γκαρός πριν από περίπου 2 μήνες για λόγους ψυχικής υγείας, επέστρεψε στα γήπεδα και πολύ ορεξάτη όπως όλα δείχνουν.

Το στάδιο την υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και αυτή με τη σειρά της ξεκίνησε το ματς με τρεις άσους απέναντι στο νούμερο 52 του κόσμου, την Κινέζα Τζενγκ. Το άγχος που η ίδια δήλωσε πως έχει, καθώς αγωνίζεται πρώτη φορά μπροστά στην πατρίδα της, στο πρώτο της παιχνίδι ήταν εποικοδομητικό.

Κλείνοντας, αντιλαμβανόμαστε πως η Οσάκα γράφει τη δική της ιστορία, γραμμένη με “χρυσά γράμματα”. Έγινε η πρώτη τενίστρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που ανάβει την Ολυμπιακή φλόγα. Κορυφαίοι αθλητές του είδους της, όπως είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Σερένα Ουίλιαμς έχουν δώσει εύσημα για την προσπάθειά της. Ένα κορίτσι 23 ετών που γεννήθηκε στην Ιαπωνία και μεγάλωσε όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε νικήτρια πριν ακόμη αγωνιστείΤο αν θα πάρει το χρυσό μετάλλιο η Οσάκα στο Τόκιο δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς ακόμη, ωστόσο σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στην ελίτ του γυναικείου τένις και έχει πολύ δρόμο ακόμα…

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος