Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

Δεν ανέδειξε ντέρμπι η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα -κάτι που αναμένονταν άλλωστε- καθώς αρκετές ομάδες πήραν κλειδάριθμους για αυτό ακριβώς τον λόγο είτε για λόγους ασφαλείας, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας.

Στη κλήρωση επειδή δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις Κέρκυρα, Βέροια, δόθηκαν οι ονομασίες ομάδα Α και ομάδα Β αντίστοιχα, ενώ κλειδάριθμους για άλλους λόγους πήραν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Στη πρεμιέρα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός θα παίξει έξω με τον Παναιτωλικό, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ομάδα Α, ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει στη Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη και η ΑΕΚ τον Πλατανιά, ενώ ο Ηρακλής θα παίξει εκτός έδρας με την Καλλονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας με σέντρα στις 22, 23 και 24 Αυγούστου:

Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης

Ομάδα Β΄-ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ-Πλατανιάς

Καλλονή-Ηρακλής

Ατρόμητος-Ομάδα Α΄

Τα ντέρμπι:

Το πρώτο χρονικά ντέρμπι θα γίνει την 4η αγωνιστική όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Θα ακολουθήσει την 6η αγωνιστική το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, την 7η το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλή-ΠΑΟΚ και το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Την επόμενη αγωνιστική (8η) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ενώ την 9η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Τέλος το ελληνικό «κλάσικο» θα γίνει την 11η αγωνιστική στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 17 Απριλίου και στις 4 Μαΐου θα αρχίσουν τα πλέι-οφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ