Η Καλλονή διέσυρε τον Παναιτωλικό (5-1)

Με… πεντάρα έκανε σεφτέ στις νίκες η Καλλονή στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Φώτης Γεωργίου με δύο γκολ (22’, 27’), ενώ σκόραραν και οι Ελλακόπουλος (10’), Αντέτζο (34’), Μανούσος (62’). Το «γκολ της τιμής» για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πάουλο στο 83’.

Καλλονή όνομα και πράγμα ήταν η ομάδα της Μυτιλήνης που τελείωσε το ματς με τον Παναιτωλικό από το πρώτο ημίχρονο.

Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της η Καλλονή βρήκε δίχτυα στο 10ο λεπτό με τον Ελλακόπουλο και την σκυτάλη πήρε ο Γεωργίου με δύο γκολ στο 22’ και στο 27’ όπου ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη των γηπεδούχων. Στο 34’ ήταν η σειρά του Αντέτζο να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και να βάλει τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για ανατροπή.

Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε πέμπτο τέρμα στο 62’ με τον Μανούσο. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Πάουλο στο 83’.

Διαιτητής: Η.Σπάθας (Πειραιάς)

Κίτρινες: Γεωργίου, Μανούσος, Κρολ – Ντιέγκο Μπεχαράνο

Καλλονή: (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης (69΄ Μπουρους), Γεωργίου (61΄ Μπαργκάν), Μανούσος, Ελλακόπουλος (32΄ Κλαντρούμπσκι)

Παναιτωλικός: (Πόνσε): Στεφανάκος, Μαρτίνες, Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος (29΄ Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65΄ Ουάρντα), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54΄ Βασιλείου).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ