Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε με 2-0 την Λευκορωσία και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου

Με νίκη συνέχισε η εθνική ελπίδων τις υποχρεώσεις της στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου επικράτησε 2-0 της Λευκορωσίας, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, σημείωσε την τρίτη νίκη του σε πέντε αγώνες (έχει και δύο ισοπαλίες) και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, μπροστά από την Πορτογαλία, που παίζει αργότερα με την Κύπρο.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Βασίλη Σουρλή, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς στο 53΄.

Ο επόμενος αγώνας της εθνικής θα γίνει την Τρίτη (16/11), ξανά στην Τρίπολη, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα φιλοξενήσει την Ισλανδία. Η τελευταία βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με επτά βαθμούς (σε τέσσερις αγώνες), μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί του Λιχτενστάιν με 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης (84΄ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Ζαγαρίτης, Τσιγγάρας, Σουρλής (73΄ Σαρδέλης), Κανελλόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55΄ Τερεζίου)

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (Σεργκέι Γιασίνσκι): Μάκαβτσικ, Πρισέπα (67΄ Νταβισκίμπα), Σουπράνοβιτς, Βεγκέρια, Ορέσκεβιτς, Σοτνίκοφ (82΄ Χαλίμοντσικ), Ζίνοβιτς (82΄ Λατίχοφ), Μπατσάρου, Νικιφορένκο (67΄ Μαροζάου), Μπογκομόλσκι (72΄ Ποταπένκο), Λόζκιν

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος