Η ΕΠΟ θα εποπτεύει το Εγγυητικό Ταμείο

Το υπό σύσταση Εγγυητικό Ταμείο που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ, προς αρωγή των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται χωρίς δουλειά, θα έχει την εποπτεία της ΕΠΟ.

Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μετά τη σημερινή συνάντηση των πλευρών που εμπλέκονται, είπε ότι το ταμείο θα το συνδιαχειρίζονται οι τρεις προαναφερόμενοι φορείς, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα έχει την εποπτεία του.

«Η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα, η Φούτμπολ Λιγκ και ο ΠΣΑΠ επαναβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης και λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου. Το Ταμείο θα συσταθεί και θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία της ΕΠΟ και με συνδιαχείριση των άλλων φορέων και του ΠΣΑΠ. Ο ΠΣΑΠ θα ολοκληρώσει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016 τις επαφές με τη Σούπερ Λίγκα και τη Φούτμπολ Λιγκ για διάφορα διαδικαστικά θέματα και την οριστικοποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Ταμείου. Η ΕΠΟ σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τον Ιανουάριο του 2016 θα οριστικοποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και το χρόνο έναρξης της λειτουργίας του Ταμείου» ήταν η δήλωση του Γκιρτζίκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΠΟ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ