Η Ελένη Ιακωβάκη γράφει ιστορία, πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. εμπ. Κ20 και Κ18 και δεύτερη στην Ευρώπη

Μόλις στη δεύτερη κούρσα της καριέρας της στα 400 μ. εμπ., η Ελένη Ιακωβάκη κατάφερε να πετύχει δύο πανελλήνια ρεκόρ στις κατηγορία Κ18 και Κ20, στη διάρκεια των αγώνων Βενιζέλεια – Χανιά, στο στάδιο “Έλενα Βενιζέλου”.

Η νεαρή τερμάτισε σε 57.57, σε μια υποδειγματική για την εμπειρία της κούρσα, στη διάρκεια της οποίας όχι μόνο δεν έχασε τον ρυθμό της, αλλά εκμεταλλεύτηκε και το λάθος της Λάουρα Ζενέγια στο τελευταίο εμπόδιο.

Η αθλήτρια του Χρήστου Κατσίκα βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, που ήταν 58.48 και ανήκε στη Δήμητρα Γναφάκη από τις 21 Ιουνίου 2016, καθώς και το 59.01 της Άννας Χατζηπουργάνη από τις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος