H UEFA θα ερευνήσει την Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν μπορεί να «αναπνεύσει» από όλα τα προβλήματα που της έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Πέρα από το ζήτημα με το συμβόλαιο του νεαρού της αστέρα Γκάβι, υπάρχει και η υπόθεση με τις πληρωμές ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρία του διαιτητή Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, στην οποία η Μπαρτσελόνα κατηγορείται πως έδωσε αυτά τα χρήματα για να έχει την διαιτησία στους αγώνες με το μέρος της.

Πλέον, όπως ανακοίνωσε και η ίδια, η UEFA θα ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν όντως η Μπαρτσελόνα έχει παραβιάσει τους κανονισμούς της. Αν τυχόν η ισπανική ομάδα κριθεί πως όντως παραβίασε τους κανονισμούς της UEFA, μπορεί να της επιβληθεί η ποινή αποκλεισμού από το UEFA Champions League της επόμενης χρονιάς, 2023-24.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA, η συμμετοχή μιας ομάδας στις οργανώσεις της (UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Conference League) μπορεί να απαγορευτεί αν η ομάδα αποδειχθεί πως έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε μια δραστηριότητα που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, κάτι που φυσικά μπορεί να «καταστρέψει» την εγκυρότητα των διοργανώσεών της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος