H Μπαρτσελόνα δεν θα τιμωρηθεί για τις πληρωμές της στην εταιρία πρώην διαιτητή

Αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα θα έχει η ιστορία με τις πληρωμές στην εταιρία του διαιτητή Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα, DASNIL 95 SL. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα την περίοδο 2016-2018 είχε δώσει συνολικά το ποσό των 1.400.000 ευρώ στην εταιρία.

Ο ίδιος ο πρώην διαιτητής είχε δηλώσει πως απλώς βοηθούσε την ομάδα έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα, ως προς την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών απέναντι στους διαιτητές την ώρα του αγώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Diario AS, η Μπαρτσελόνα δεν θα αντιμετωπίσει καμία τιμωρία όσον αφορά τις πληρωμές, καθώς η έρευνα της ισπανικής εισαγγελίας δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο πως η Μπαρτσελόνα είχε ωφεληθεί από διαιτητικές αποφάσεις του Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πληρωμές ίσως έγιναν από την ομάδα, για την εξασφάλιση πως δεν θα υπάρξουν λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Μπαρτσελόνα και για να είναι όλα κανονικά στους αγώνες της.

Αν τυχόν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία πως οι «Μπλαουγκράνα» επωφελήθηκαν από διαιτητικές αποφάσεις λόγω της πληρωμής, η ομάδα θα κινδυνεύσει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών έως και υποβιβασμό από την La Liga.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος