Γουίμπλεντον: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Γουίμπλεντον. Μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τον 1ο γύρο του απλού ανδρών, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε σήμερα 7-5, 6-4 από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς στον 2ο γύρο του απλού γυναικών και αποχαιρέτησε το μεγάλο τουρνουά του Λονδίνου.

Ο αγώνας είχε αρχίσει χθες βράδυ (30/6) και διακόπηκε λόγω σκότους μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, το οποίο κέρδισε η Ρότζερς με 7-5. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ουσιαστικά σήμερα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει αρκετά λάθη, κυρίως σε κρίσιμους πόντους, και να έχει μεγάλο πρόβλημα στο δεύτερο σερβίς. Η Σάκκαρη έχασε ένα break point στο δεύτερο γκέιμ του δεύτερου σετ, κράτησε με μεγάλη δυσκολία το σερβίς της στο πέμπτο γκέιμ, αλλά στο έβδομο η Αμερικανίδα έκανε το break και προηγήθηκε 4-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως, αλλά δύο συνεχόμενα αβίαστα λάθη της έφεραν το 5-3 και η Ρότζερς έφτασε με το σερβίς της στο 6-4 και την πρόκριση στους «32» του Γουίμπλεντον, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος