Γουίμπλεντον: Πλώρη για τα ημιτελικά έβαλε ο Τσιτσιπάς – «Καθάρισε» με 3-0 τον Τζέρε

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να χρειάστηκε 4 μέρες για να περάσει από τα δύο ματς των δύο πρώτων γύρων του Γουίμπλεντον, και να περίμενε κανείς ότι θα ήταν – λογικά – κουρασμένος (μόνο ο αγώνας με τον Μάρεϊ κράτησε συνολικά 4 ώρες και 40 λεπτά), αυτό όμως φαίνεται ότι δεν συνέβη, καθώς νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε με 3-0 σετ (6-4, 7-6 (5), 6-4) και έκλεισε εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα συναντήσει τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς, ο οποίος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο γρασίδι μετά τη σημερινή του νίκη επί του Κρίστοφερ Ο’Κόνελ.

Συνολικά, ο Στέφανος έχει περάσει 8 ώρες και 46 λεπτά στο γήπεδο, επί 5 συνεχόμενες μέρες, και μια πιο ξεκούραστη Κυριακή σίγουρα είναι καλοδεχούμενη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκλεισε το πρώτο σετ όταν ο Τζέρε έκανε διπλό λάθος στο σερβίς του στο 4-5. Βρέθηκε με μπρέικ πίσω στο δεύτερο σετ, αλλά ανέκαμψε και πήρε το tiebreak για να προηγηθεί με 2-0. Από εκεί κι έπειτα, όλο κύλησαν ομαλά και άνοιξε ο δρόμος για μια εύκολη επικράτηση με 3-0.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος