Γκούμας: “Στόχος μας να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης”

Στη μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι Έλληνες διεθνείς να αγωνιστούν στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά μετά το 2007 και το 2012 μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας για τον ημιτελικό της Πέμπτης με την Ρωσία.

Ο προπονητής της εθνικής νέων επεσήμανε ότι το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα ενώ επεσήμανε ότι ο πρωταρχικός στόχος που ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά επετεύχθη.

«Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να περάσουμε από τη φάση των ομίλων στα ημιτελικά και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που τα καταφέραμε. Η Ρωσία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα μας δυσκολέψουν αρκετά, αλλά το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε κι εμείς από την πλευρά μας» υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Αυτό που έχω ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές είναι να τιμήσουν τους εαυτούς τους και να μη φοβηθούν τίποτα. Στο ποδόσφαιρο είναι πάντα όλα ανοιχτά. Προχωράμε με στόχο να παλέψουμε και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να αγωνιστούμε στον τελικό αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» συμπλήρωσε ο Γιάννης Γκούμας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος