Γκίζντολ: Παραιτήθηκε από την Λοκομοτίβ Μόσχας λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Μόσχας αποτελεί ο Μάρκους Γκίζντολ, καθώς ο 52χρονος υπέβαλε την παραίτησή του από το «τιμόνι» του ρωσικού συλλόγου, εξαιτίας της εισβολής των δυνάμεων της χώρας στην Ουκρανία.

Ο Γερμανός είχε αναλάβει τα «ηνία» της Λοκομοτίβ στις 10 Οκτωβρίου, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει πριν «κλείσει» πέντε μήνες στο σύλλογο της ρωσικής Premier League, μετά την επίθεση των δυνάμεων της χώρας στην Ουκρανία, την οποία αποφάσισε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σε δήλωσή του, μάλιστα, ο Γκίζντολ ρίχνει τα «βέλη» του στον Πρόεδρο της Ρωσίας, καθώς τονίζει: «Δεν μπορώ να ακολουθήσω το πάθος μου σε μια χώρα, της οποίας ο ηγέτης είναι υπεύθυνος για έναν επιθετικό πόλεμο στη μέση της Ευρώπης. Αυτό δεν συνάδει με τις αξίες μου, γι’ αυτό παραιτήθηκα από τη θέση μου ως προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας με άμεση ισχύ. Δεν μπορώ να στέκομαι στο προπονητικό κέντρο στη Μόσχα, να προπονώ τους παίκτες, να απαιτώ επαγγελματισμό και μερικά χιλιόμετρα μακριά να δίνονται εντολές, οι οποίες φέρνουν μεγάλο πόνο σε έναν ολόκληρο λαό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος