«Για πάντα» στο Μιλγουόκι ο GM που έκανε τους Μπακς πρωταθλητές

Μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του NBA μετά από 50 χρόνια, τα «ελάφια» αποφάσησαν να «δέσουν» τον Τζον Χορστ στο «Fiserv Forum» για τα επόμενα χρόνια.

Ο 38χρονος είχε ακόμη έναν χρόνο στο προηγούμενο συμβόλαιό του όμως οι Μπακς θέλησαν να το ανανεώσουν πρόωρα. Οι ακριβείς όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως δεδομένα είναι σαφώς βελτιωμένοι για τον ηγέτη του «front office» του οργανισμού. Οι κινήσεις του το φθινόπωρο του 2020 (απόκτηση Τζρου Χόλιντεϊ, ανανέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο), η κατάκτηση του δαχτυλιδιού τον Ιούλιο αλλά και η ανανέωση του συμβολαίο του Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι μερικά από τα θετικά της έως τώρα θητέιας του Χορστ.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στα μέλη της διοίκησης για όσα έχουν κάνει για εμένα, την οικογένειά μου και την καριέρα μου. Θα τους είμαι για πάντα πιστός μετά από αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν το 2017» δήλωσε στο ESPN ο 38χρονος. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, με τον κόουτς Μπουντενχόλζερ, τον Γιάννη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του οργανισμού» πρόσθεσε.

Ο Χορστ έγινε το 2019 ο νεότερος General Manager που κατακτά το «Βραβείο Καλύτερου εκτελεστικού διευθυντή της χρονιάς» το 2019. Πέρα από το πρωτάθλημα φέτος, έχει καταφέρει να οδηγήσει τους Μπακς στην πρώτη θέση ολόκληρης της λίγκας στην Regular Season το 2020, ενώ έχει κάνει και σπουδαίες κινήσεις στην «αγορά», όπως η απόκτηση του Μπουντενχόλζερ το 2018 και η μεταγραφή του Μπρουκ Λόπεζ.

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αγριτάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος