Fognini vs Τσιτσιπάς στο Indian Wells: Ο Ιταλός κατηγορεί τον Έλληνα για coaching

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τον αγώνα τένις μεταξύ του Ιταλού Fabio Fognini και του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells. 

Ο Στέφανος επικράτησε με 2-1 σετ αφού κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, το οποίο άρχισε με ένα σετ και ένα break υπέρ του Ιταλού. Όμως σήμερα η προσοχή των Ιταλικών ΜΜΕ είναι στραμμένη σε μια διαφορετική λεπτομέρεια. 

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera “ο πατέρας του Τσιτσιπά συνέχιζε καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα να δίνει στον γιο του συμβουλές τακτικής”, γνωστό και ως coaching, το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό. 

Το γεγονός ενόχλησε των Fognini, ο οποίος παραπονέθηκε στον διαιτητή “καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ζητώντας παρέμβαση”. Μάλιστα η ιστοσελίδα Virgilio αναφέρει ότι ο Fognini απευθύνθηκε στον διαιτητή λέγοντάς του πως “παίζουν δύο εναντίον ενός. Πες τους να σωπάσουν”, αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον πατέρα του. Ο διαιτητής δεν παρενέβη, εφόσον δεν θεώρησε να υφίσταται coaching

Στο τέλος του αγώνα οι δύο αθλητές προέβησαν σε χειραψία, αλλά υπήρξε και “μια αρκετά σκληρή ανταλλαγή λέξεων”, όπως λέει η Corriere della Sera

Η ιστοσελίδα Virgilio, η οποία φέρει ως τίτλο “αγώνας μολυσμένος από αντιπαραθέσεις”, αναφέρει τον Fognini να λέει στον Τσιτσιπά: “Ναι, ναι, διασκεδαστικό, αλλά μιλούσατε όλη την ώρα, το ξέρεις καλύτερα από μένα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος