ertnews.gr

Φιλική νίκη 3-1 ο Παναθηναϊκός επί του Λεβαδειακού

18/07 22:09
Φιλική νίκη 3-1 ο Παναθηναϊκός επί του Λεβαδειακού

Καλός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Λεβαδειακό δείχνοντας καλά στοιχεία, ενώ άρεσε ο Σάντσεθ στο δεύτερο ημίχρονο που χρησιμοποιήθηκε.

Το σκορ άνοιξε ο Λεβαδειακός στο 13΄ Μιλιάζες, ενώ ο Παναθηναϊκός με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε τρία σερί γκολ με τους Καλτσά (44΄), Πέτριτς (48΄) και Καρέλη (84΄). Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς πιο κινητικός, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, όταν στο 13ο λεπτό ο Μιλιάζες σούταρε δυνατά, ο Στιλ απέκρουσε προσωρινά, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16` οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Δώνη από πάσα του Λουντ και στο 30` οι Βοιωτοί «απάντησαν» στα δοκάρια με «βολίδα» του Μαχαίρα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44`) ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε, όταν ο Λουντ εκτέλεσε φάουλ απ΄ τα δεξιά, ο Κουτρουμπής έπιασε την πρώτη κεφαλιά μεσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα στον Καλτσά που με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου προηγήθηκε, καθώς στο 48` μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων από κόρνερ του Λουντ ο Πέτριτς πλάσαρε από κοντά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και να παραμείνει το σκορ στα επίπεδα του 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς στο 78` ο Στιλ απέκρουσε το σουτ του Παππά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά πάνω στην κίνηση μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρινάκη από τα αριστερά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Τσιντώτας (58` Μοσχονάς), Αποστόλου (70` Σταματάκης), Μάντζιος (75` Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58` Μάγκας), Μιλιάζες (76` Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Κασάσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67` Μαρινάκης), Λαγός (46` Σάντσεθ), Λουντ, Δώνης (70` Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82` Τζανουλίνος), Καλτσάς (73` Καρέλης), Πέτριτς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version