Φέρελ: «Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας, μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιόγκι Φέρελ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, έφτασε σήμερα (14/10) στην Ελλάδα και στο Ελ.Βενιζέλος και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του είναι έτοιμος να ηγηθεί για τους πράσινους στην Εuroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, όταν αυτή επιστρέψει από την Ισπανία και τη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (15/10) τη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Γιόγκι Φέρελ κατά τη διάρκεια της άφιξής του στην Αθήνα:

«Γνώριζα γι’ αυτήν την υπέροχη πόλη, την ιστορία και ήθελα να γίνω μέλος της. Μίλησα με τον ατζέντη μου και αποφάσισα να υπογράψω εδώ» και συνέχισε: «Ήξερα ότι πρόκειται για ομάδα υψηλού επιπέδου. Και η EuroLeague αποτελεί την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης και γι’ αυτό ήθελα να έρθω.»

Όσον αφορά τα όσα θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό o Γιόγκι Φέρελ ανέφερε: 

«Θέλω να φέρω το πάθος μου. Παίζω πολύ παθιασμένα στο παρκέ. Και έξυπνα. Το να είμαι στο ΝΒΑ και να παίζω απέναντι σε εξαιρετικούς παίκτες, μπορώ να φέρω την εμπειρία μου και τη γνώση για το παιχνίδι» ενώ είπε ότι δεν έχει τύχει να μιλήσει με τον Θανάση Αντετοκούνμπο που είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ειναι απασχολημένος. Ξέρω με κάποια παιδιά που έχουν παίξει στην EuroLeague και μου έχουν πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ΤΟΡ ομάδες.»

Για τους φιλάθλους υπογράμμισε: 

«Ναι είμαι έτοιμος. Ήμουν στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα όπου έχουν μερικούς από τους πιο φανατικούς φιλάθλους στην Αμερική, οπότε πρόκειται για κάτι που είμαι συνηθισμένος».

Για τη θέση του πόιντ γκαρντ είπε:

«Ειμαι ομαδικός παίκτης και κάνω αυτό που θέλει και χρειάζεται η ομάδα από εμένα. Οτιδήποτε και εν είναι αυτό. Να σκοράρω, να πασάρω, να παίξω άμυνα. Είμαι εδώ για να κερδίσω για το πρωτάθλημα. Θέλω να κερδίσω την EuroLeague. Σε οποιαδήποτε λίγκα και αν παίζω θέλω να κερδίζω . Και θέλω το πρωτάθλημα οπουδήποτε και αν πηγαίνω.»

Και κατέληξε λέγοντας: 

«Μεγαλώνοντας πάντα ήμουν ο ηγέτης. Και είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ηγείται. Και χάρη στις δυνατότητές μου θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί η ομάδα μου να κερδίζει».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος