Η Αργεντινή πέρασε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα όπου θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Χιλή το Σάββατο (23:00) καθώς συνέτριψε στον ημιτελικό την Παραγουάη με 6-1.
Ασταμάτητη ήταν η Αργεντινή που άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου (15’) με τον Ρόχο και στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Παστόρε. Στο 43’ η Παραγουάη ξαναμπήκε στο ματς με το τέρμα του Μπάριος (2-1), όμως το δεύτερο 45λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Αργεντινή. Στο 47’ ο Ντι Μαρία έκανε το 3-1, ενώ στο 53’ ο ίδιος ανέβασε το σκορ στο 4-1. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια αλλά τα γκολ συνεχίστηκαν για την Αργεντινή στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αγκουέρο να διαμορφώνει το 5-1 στο 80’ και τον Ιγκουαΐν να «γράφει» το τελικό 6-1 στο 84’.
Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο (77′ Γκάγκο), Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (73′ Μπανέγα), Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο (81′ Ιγκουαΐν).
Παραγουάη: Βιγιάρ, Μ. Βαλντές, ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Κάσερες, Ορτίς, Γκονσάλες (27′ Μπομπαντίγια), Μπενίτες, Ν. Βαλντές (56′ Ρομέρο), Σάντα Κρους (30′ Μπάριος).
ΠΗΓΗ; ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημήτρης Γιαχανατζής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος