Έξαλλος ο Τούχελ: «Ρισκάρουμε την υγεία των παικτών μας»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, είπε ότι αναγκάστηκε να δώσει σε ορισμένους παίκτες περισσότερα λεπτά από όσα θα έπρεπε κόντρα στην Άστον Βίλα την Κυριακή, με τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να επιστρέφουν στη δράση αφού έχασαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας λόγω της COVID-19.

Η Τσέλσι εξασφάλισε τη νίκη με 3-1 στο Μπέρμιγχαμ, με τον Λουκάκου να μπαίνει στο ημίχρονο και τον Χάντσον-Οντόι να παίζει σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

«Δεν είναι τόσο εύκολο όταν έχεις έναν μακροχρόνιο τραυματισμό, με σώμα όπως ο (Λουκάκου) και κολλάς την COVID-19», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους.

«Όταν διαβάζεις το φύλλο αγώνα και διαβάζεις τα ονόματα μπορεί να σκεφτείς, ναι, όλοι είναι εκεί, 18 παιδιά και πρόκειται για μια κορυφαία ομάδα. Αλλά αν κοιτάξεις τις λεπτομέρειες, θα δεις ότι δυσκολευόμαστε και παίρνουμε τεράστια ρίσκα.

Ο Κάλουμ (Χάντσον-Οντόι) αναγκάστηκε να παίξει 90 λεπτά αμέσως μετά την COVID-19 λόγω τραυματισμών κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτή είναι η αλήθεια».

Ενώ ήταν ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς, ο Τούχελ ανησυχούσε για τους παίκτες που έπρεπε να επαναφέρει στη δράση κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου των διακοπών.

«Είναι μια μεγάλη ανατροπή και νίκη. Ταυτόχρονα, ανησυχώ πάντα τις τελευταίες εβδομάδες, ανησυχώ για την υγεία και την ασφάλεια των παικτών», είπε ο Τούχελ και συνέχισε:

«Πρόκειται για πολύ απαιτητική κατάσταση. Δεν έχουν τελειώσει τα προβλήματα επειδή τα ονόματα βρίσκονται στο φύλλο αγώνος της ομάδας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος