Ο φόργουορντ των Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση της λίγκας να αναβάλλει τον αγώνα της ομάδας του στο Ντένβερ, αφού οι Νάγκετς δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν την απαιτούμενη οκτάδα λόγω των πρωτοκόλλων της COVID-19.
«Πώς συνεχίζεις να ακυρώνεις παιχνίδια όταν έχεις εφαρμόσει κανόνες για να μην συμβεί αυτό;» ανέφερε ο Γκριν στο Twitter.
Και επεσήμανε: «Δεν αποτελεί αυτό ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για άλλες ομάδες; Τα παιδιά που δεν είχαμε λόγω της λίστας του πρωτοκόλλου δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην ήττα της Τρίτης; Διαλέξτε μια πλευρά»..
Ο Γκριν, ο οποίος έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα με τους Ουόριορς, σημείωσε ότι το ΝΒΑ πιθανότατα θα αναπληρώσει το παιχνίδι αναγκάζοντας το Γκόλντεν Στέιτ να αγωνιστεί back-to-back, κάτι που θα δώσει πλεονέκτημα στους Νάγκετς.
«Αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη όταν δεν ήμασταν σε πλήρη ισχύ, μόλις πριν από δύο ημέρες; Ας σκεφτούμε λογικά», πρόσθεσε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος