Έσωσε την Παρί από νέο «κάζο» ο Ικάρντι

Με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, οι πρωτευουσιάνοι κινδύνεψαν αλλά επικράτησαν με 2-1 της Λυών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έπεισε για ακόμα μια φορά με την απόδοσή της. Παρόλα αυτά, ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να σώσει την παρτίδα για την ομάδα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η διαφορά από την δεύτερη Μαρσέιγ (η οποία έχει ένα ματς λιγότερο) αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες αλλά κανένα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σπουδαίες φάσεις με τον Λιονέλ Μέσι να μην καταφέρνει να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Πρώτα στο 32′ με ένα πλασέ από ευνοϊκή θέση το οποίο απέκρουσε ο Άντονι Λόπες. Και πέντε λεπτά αργότερα με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ η οποία σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Το 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λυών να κάνει την… έκπληξη. Από μια εξαιρετική δημιουργία του Τόκο Εκαμπί, ο Πακετά βρέθηκε σε πολύ καλή θέση και «έγραψε» το 1-0 στο 54ο λεπτό. Στο 62′ ο Νεϊμάρ έκανε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια αλλά ανατράπηκε από τον Γκούστο. Ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε από τα 11 μέτρα στο 64ο λεπτό και πλέον η Παρί είχε περίπου μισή ώρα για να κάνει την ανατροπή. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποφάσισε για κάποιον περίεργο λόγο να αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο τον Λιονέλ Μέσι. Το γήπεδο «πάγωσε» ενώ ο Αργεντινός σούπερ σταρ έδειξε έναν εκνευρισμό για την απόφαση του προπονητή του. Και εκεί που η Παρί έμοιαζε έτοιμη για νέο… «κάζο», εμφανίστηκε ο Μάουρο Ικάρντι. Από μια εξαιρετική σέντρα του Κιλιάν Εμπαπέ, ο Αργεντινός φορ σκόραρε στο 90+2′ για να γράψει το τελικό 2-1.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος