«Έσωσε» την ισοπαλία στο τέλος η Στουτγκάρδη των δέκα παικτών (highlights)

Η Στουτγκάρδη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ και να έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να αποκομίσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην γηπεδούχο Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι «αετοί» έδειξαν διάθεση να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι, με στόχο να φτάσουν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Παρά την υπεροχή τους όμως, η πρώτη καλή τελική ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν ο Ομάρ Μαρμούς σούταρε δυνατά μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά τα γρήγορα αντανακλαστικά του Κέβιν Τραπ απέτρεψαν την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο μονότονος ρυθμός του αγώνα δεν επέτρεπε σε καμία εκ των δύο ομάδων να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και οι καλές ευκαιρίες ήταν λίγες. Μία εξ αυτών ήρθε και από την Άιντραχτ στο 42ο λεπτό, όταν ο Σαμ Λάμερς υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, στέλνοντάς την λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φλόριαν Μίλερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κι άλλο και οι φάσεις μειώθηκαν περαιτέρω και για τις δύο ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο 79ο λεπτό, με όμορφο τελείωμα του Φίλιπ Κόστιτς, μετά από ασίστ του Τζιμπρίλ Σο. Τρία λεπτά αργότερα, η Στουτγκάρδη έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ουάλντεμαρ Άντον και ενώ τα πράγματα έδειχναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, ο Ομάρ Μαρμούς εξέφρασε μία διαφορετική άποψη. Στο 88ο λεπτό, ο 22χρονος επιθετικός βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και ισοφάρισε για την ομάδα του, δίνοντάς της τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος