«Έσωσε» την ισοπαλία η Γιουβέντους, 1-1 με Ίντερ (highlights)

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ίντερ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A και να διατηρήσει το αήττητο σερί της έξι πλέον αγώνων.

Η επιστροφή του Πάολο Ντιμπάλα από τον τραυματισμό του, συνδυάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Γιουβέντους, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε τη σφραγίδα του στο σημερινό «Derby D’ Italia», παρά την αγωνιστική ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Το ματς:

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έδειξε εξ αρχής τη θέληση να δώσει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Στο 17ο λεπτό, ο Τσαλχάνογλου «εξαπέλυσε» ένα ωραίο σουτ από μακριά, που σταμάτησε στο δοκάρι, ωστόσο ο Τζέκο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, έτσι ώστε να ανοίξει το σκορ. Παρά τα αβίαστα λάθη των «νερατζούρι», η Γιουβέντους αδυνατούσε να απειλήσει ουσιωδώς, έχοντας αρκεστεί σε παθητικό ρόλο στο ντέρμπι. Στο 29ο λεπτό, ο Τζέκο σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, καθώς δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση, όντας μόνος του μπροστά στην εστία του Σέζνι. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0, δίχως την μεγάλη ευκαιρία για την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες «νέκρωσαν» το ρυθμό του αγώνα, προς όφελος των γηπεδούχων που ροκάνιζαν τον χρόνο. Στο 64′, ο Πέρισιτς έκανε όμορφη προσποίηση, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μοράτα βρέθηκε μόνος του με τον Χαντάνοβιτς, ωστόσο η επιλογή του για κεφαλιά εκτός ισορροπίας δεν «έπιασε» τόπο. Στο 71ο λεπτό, οι «μπιανκονέρι» απείλησαν ξανά με φάουλ του Ντιμπάλα, που απόκρουσε με αστάθεια ο Σλοβένος τερματοφύλακας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι στο φινάλε, κατόπιν της χρήσης του VAR και ο  Ντιμπάλα εκτέλεσε εύστοχα για τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ως εκ τούτου, οι «νερατζούρι» ναι μεν παρέμειναν στην τρίτη θέση, ωστόσο έχασαν πολύτιμο έδαφος στην κούρσα των δύο πρωτοπόρων (ΝάπολιΜίλαν), ενώ η Γιουβέντους ανέβηκε στην 6η θέση πλησιάζοντας τις ομάδες της κορυφής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος