ΕΠΟ και διεθνείς ευχαρίστησαν τον Κατσουράνη

Λίγες ημέρες μετά το αντίο του Κώστα Κατσουράνη από την ενεργό δράση, οι διεθνείς αρχικά και η ΕΠΟ στη συνέχεια, τον ευχαρίστησαν με ανακοινώσεις τους για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην πολύχρονη καριέρα του.

«Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ύστερα από μια πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα. Η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη και συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις της Εθνικής. Όλα αυτά τα χρόνια, η έντονη προσωπικότητα του Κώστα και η δεδομένη ποδοσφαιρική αξία του, τον ανέδειξαν σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει» αναφέρει η ανακοίνωση των διεθνών.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Κώστα Κατσουράνη για τη μακρά προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Εθνική Ομάδα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε συνολικά σε 116 αγώνες της Εθνικής από το 2003 μέχρι και εφέτος τον Ιούνιο και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του EURO 2004. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε τα επόμενα βήματα του να είναι εξίσου επιτυχημένα» ανέφερε η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Κατσουράνης: «Εύχομαι να σας δω στο Μουντιάλ»

Ο τέως διεθνής, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους, ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του με ανάρτηση στο “Twitter”.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους δω από κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία» έγραψε ο Κατσουράνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος