ertnews.gr

Επιβλητική η Σάκκαρη πήρε με άνεση το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά

23/02 18:41
Επιβλητική η Σάκκαρη πήρε με άνεση το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα και μέσα σε 105 λεπτά κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 σετ, παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κατάρ Όπεν στη Ντόχα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Στους «8» της διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 17χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ, η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 σετ επί της Πάουλα Μπαντόσα.

Η Πεγκούλα ήταν εκείνη που σέρβιρε πρώτη στο παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα να σπάσει το σερβίς της Ελληνίδας για να πάρει κεφάλι με ένα ισχνό προβάδισμα. Ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι και το ένατο game. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το δεύτερο break της και στη συνέχεια κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η Πεγκούλα προηγήθηκε ξανά στην αρχή, όμως και πάλι η Σάκκαρη είχε τις λύσεις για να φτάσει στην ολική ανατροπή. Και σε αυτή την περίπτωση οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ενδέκατο γκέιμ. Τότε η Σάκκαρη έκανε το break και κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ 7-5, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης στη Ντόχα.

Η επιτυχία της Σάκκαρη αποτελεί ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει από την 27χρονη Αμερικανίδα στον 4ο γύρο του Australian Open.

Τα σετ: 4-6, 5-7

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version