Επίθεση σε Κοντονή και ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της. Οι «ερυθρόλευκοι» με σκληρή ανακοίνωση τους καταφέρονται κατά του Σταύρου Κοντονή κάνοντας λόγο για ωμές παρεμβάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη».

ΠΗΓΗ: ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος