Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3–2 τη Λαμία

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεών τους, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» της αξιόμαχης Λαμίας με 3–2.

Ο Μαουρίσιο άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», η ομάδα της Φθιώτιδας «γύρισε» το σκορ με τα τέρματα των Ορτέγκα και Βλαχομήτρου, για να φτάσουν οι «πράσινοι» σε νέα ανατροπή με τα γκολ των Μπουζούκη και Καρλίτος στο φινάλε.

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3–2 τη Λαμία

Με απόντες τους πέντε διεθνείς (Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος), τον Κουρμπέλη σε πρόγραμμα αποφόρτισης και βασικό τον Ματέους Βιτάλ σε ρόλο αριστερού εξτρέμ (στο «10» πήρε θέση ο Λούντκβιστ), οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι κι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 5’, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούντκβιστ ο Σαράνοφ απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές σε κόρνερ.

Στο 23’ η Λαμία έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ελευθεριάδη και Τζανδάρη, ενώ στο 31’ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μαουρίσιο έπειτα από κόρνερ του Λούντκβιστ, κάνοντας το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι «κυανόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με σουτ του Ορτέγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ επιθετικά κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Βιτάλ (51’) και Λούντκβιστ (53’, απευθείας φάουλ).

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3–2 τη ΛαμίαΣτο 75’ η Λαμία έφτασε στην ανατροπή με το γκολ του Βλαχομήτρου, ο οποίος «τρύπωσε» στην «πράσινη» περιοχή μετά τη σέντρα του Σαραμαντά κι από κοντά έκανε το 2-1 για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3–2 τη Λαμία

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 85’ με εντυπωσιακό γκολ του Μπουζούκη, έπειτα από πάσα του Βιγιαφάνιες κι έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 87’ με τον Καρλίτος, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Αϊτόρ προς τον Χουάνκαρ και σέντρα του τελευταίου προς τον 31χρονο επιθετικό.

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3–2 τη Λαμία

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες, Πούγγουρας (61’ Βέλεθ), Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης (61’ Χουάνκαρ), Ρούμπεν (74’ Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Αϊτόρ (70’ Μπουζούκης), Βιτάλ (61’ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (70’ Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας (62’ Μαζουλουξής), Αντέτζο (62’ Βύντρα), Ορτέγκα, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Νούνες (70’ Σαραμαντάς), Γκέντζογλου (36’ Τιρόνε), Καραμάνος, Ελευθεριάδης (70’ Βλαχομήτρος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος