Η Μπαρτσελόνα άφησε βαθμούς στη Γρανάδα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Τσάβι δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να διαχειριστεί το προβάδισμά της, ωστόσο αυτή τη φορά έπαιξε ρόλο το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 80′ κι έπειτα.
Οι «Μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν στο 57ο λεπτό με τον Λουκ ντε Γιόνγκ με ασίστ που έκανε ο Ντάνι Άλβες για πρώτη φορά μετά το 2016 και ήλεγχαν το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ωστόσο, στο 80ο λεπτό, ο Γκάβι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την υπεραριθμία τους, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης με τον Πουέρτας στο 89′.
Οι Καταλανοί έχασαν σημαντική ευκαιρία να σκαρφαλώσουν -έστω και προσωρινά- στην 4η θέση της βαθμολογίας και αντ’ αυτού βρίσκονται στην 6η με ένα ματς παραπάνω από τις ομάδες που τους ακολουθούν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος