Η Μπαρτσελόνα πλέον έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό αδίκημα της «συνεχιζόμενης διαφθοράς», καθώς η εισαγγελία της Ισπανίας αποφάσισε να ασκήσει δίωξη στην ομάδα για τις πληρωμές της στην εταιρεία του πρώην διαιτητή και πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών της Ισπανίας Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, DASNIL 95 SL.
Αν τυχόν η ομάδα κριθεί ένοχη, θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές ποινές για το αδίκημα το οποίο διέπραξε, καθώς η «συνεχιζόμενη διαφθορά» είναι ένα αδίκημα που δεν συμβαίνει μόνο μία φορά, αλλά σε μια παρατετημένη περίοδο.
Οι ποινές λόγω αυτού είναι πιο αυστηρές και η ομάδα μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσει υποβιβασμό από την La Liga ή ακόμα και αποκλεισμό, ενώ οι υπάλληλοί της που εμπλέκονται με τις πληρωμές μπορούν να αντιμετωπίσουν μέχρι και τέσσερα χρόνια φυλάκισης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος