Επίσημα νέος προπονητής της Σερβίας ο Σβέτισλαβ Πέσιτς

Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Η είδηση που γνωστοποιήθηκε εδώ και μερικές μέρες έγινε πλέον επίσημη και ο 72χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της Σερβίας, αρχής γενομένης από τα δύο παιχνίδια με Λετονία (25/10) και Βέλγιο (28/10) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Ως εκ τούτου, ο Πέσιτς αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Σερβίας, έπειτα από 19 χρόνια, ενώ θυμίζουμε πως την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 2001 στην Τουρκία και ένα χρόνο αργότερα στην κορυφή του κόσμου στην Ιντιανάπολις!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος