Επική ανατροπή για την Άιντραχτ και 5άρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντέδρασε άμεσα και ολοκλήρωσε επική ανατροπή (5-2) επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα έπεσε με τον ιδανικότερο -ποδοσφαιρικά- τρόπο.

Οι «αετοί» ανέδειξαν το ψυχικό τους σθένος και πραγματοποίησαν ολική ανατροπή στην έδρα τους για να φτάσουν στην κρίσιμη βαθμολογική τους άνοδο.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προηγήθηκε δις στο 5ο και το 22ο λεπτό με τον Σικ και ενώ φαινόταν πως έθεταν τις βάσεις για σπουδαίο διπλό, τα δεδομένα ανετράπησαν πριν το ημίχρονο. Με άμεση απάντηση του Τούτα στο 23ο λεπτό και με ακόμη μία «σφραγίδα» του Λίντστρομ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφερε το ματς στα ίσα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το μομέντουμ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το κλίμα που ανέστρεψαν υπέρ τους και στο 50′ έφτασαν στην ολική ανατροπή με γκολ του Εντικά. Δεν σταμάτησαν εκεί, ωστόσο, καθώς στο 66′ ο Γιάκιτς σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του και εν συνεχεία στο 76′, ο Σο έγραψε με τη σειρά του, το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 5ο γκολ της ομάδας του.

Έτσι, η Άιντραχτ σκαρφάλωσε τρεις θέσεις στον πίνακα της βαθμολογίας, όντας πλέον στην 9η θέση, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Ντόρτμουντ στη 2η θέση.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter/Eindracht Frankfurt

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος