Επίδειξη δύναμης του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, 3–1 τον ΟΦΗ (highlights)

Έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε τη νίκη ενάντια στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο «Γεντί Κουλέ» με 3–1.

 

Στην κορυφή μαζί με τον Βόλο –και μέχρι νεωτέρας– πέρασαν οι Θεσσαλονικείς που με τα γκολ των Κάρολ Σφιντέρσκι (15’), Γιασμίν Κούρτιτς (58’) και Ντάγκλας Αουγκούστο (71’) υποχρέωσαν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που μείωσε με τον Αντίλ Ναμπί (90’+1’), στην πρώτη εφετινή της ήττα.

Στο 15’, ήρθε το 0–1. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αφύλακτος Σφιντέρσκι δε δυσκολεύτηκε με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ. Οι Κρητικοί κέρδισαν αρκετές στατικές φάσεις γύρω από την εστία του ΠΑΟΚ, ωστόσο δε δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο ΟΦΗ μπήκε με διάθεση να πιέσει στο δεύτερο μέρος, αλλά το υπέροχο φάουλ του Κούρτιτς στο 58’ για το 0-2, του έκοψε τα φτερά. Ο Φρίξος Γρίβας, που μόλις είχε περάσει στο ματς, σπατάλησε σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 67’ και τέσσερα λεπτά μετά ο Αουγκούστο πήρε την πάσα του Ροντρίγκο για το 0–3 με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν και στο φάουλ του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στο 76’, αλλά στις καθυστερήσεις ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπορούσε να αποσοβήσει το τελικό 1–3 από τον Ναμπί, ο οποίος σκόραρε στην επανεμφάνισή του από τον Οκτώβριο του 2020.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Αθανάσιος Θανάσιας (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Κίτρινες: Ουές, Νέιρα – Μιχάι, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Ουές (84’ Μπαλογιάννης), Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα (84’ Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (78’ Ναμπί), Διαμαντής, Ντουρμισάι, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης (65’ Γρίβας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77’ Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο (72’ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς (84’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (77’ Μίτριτσα), Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος