Επέστρεψε στις νίκες με «καυτό» Ρέι ο Προμηθέας, «λύγισε» στη Ρόδο ο Ιωνικός

Στην κορυφή της Basket League «σκαρφάλωσαν» προσωρινά οι Προμηθέας Πάτρας και Κολοσσός Ρόδου μετά και τις νίκες τους επί της Λάρισας και του Ιωνικού Νικαίας αντίστοιχα.

Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα 91-77

Στο «Δημήτριος Τόφαλος», η ομάδα του Λούις Κασιμίρο δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο από την Λάρισα. Παρότι ξεκίνησε παίρνοντας μια διψήφια διαφορά, ένα σερί 13-2 των φιλοξενούμενων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έφερε το ματς ξανά στα ίσα. Στη δεύτερη περίοδο υπήρξαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ με τους «Πατρινούς» όμως να πάνε στα αποδυτήρια με ένα +5 (42-37). Η εικόνα ήταν αρκετά διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο με τον Προμηθέα να «ανοίγει» τον ρυθμό και να «καθαρίζει» την αναμέτρηση. Ο Κέντρικ Ρέι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 42-37, 67-57, 91-77.

Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός Νικαίας 88-81

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους, που παρά το δύσκολο ταξίδι και την κούραση επέβαλλαν εξαρχής το ρυθμό τους. Παρόλα αυτά οι Ροδίτες κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια εν τέλει όντας μόλις έναν πόντο πίσω (46-45). Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε πλήρως στους γηπεδούχους, οι οποίοι από τη στιγμή που πήραν το προβάδισμα δεν το έχασαν ποτέ ξανά. Κορυφαίος όλων ήταν ο νεοαποκτηθείς Τζόρνταν Φλόιντ που τελείωσε το ματς με 24 πόντους σε είκοσι λεπτά συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 45-46, 66-63, 88-81.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος